úterý 30. března 2010

Antarktida

Dojeli jsme na jih Jižní Ameriky... a tam jsme se nezastavili. Pokračovali jsme dále na jih. Co je dále na jihu? Antarktida!!! Ani mne nenapadlo, že tam pojedu. Za ty prachy? Nesmysl! Rozhodl jsem se na poslední chvíli. Teoretickou přípravu jsem měl dobrou, má knihovnička o Arktidě a Antarktida je myslím dobrá:-) Naštěstí to nebylo jako v knížkách, ale jako na luxusním výletě. Pardon, expedici!

Plovoucí ledovce, tučňáci, zamrzající moře, tuleni, chumelenice, velryby, výlety na Zodiaku, vylodění na pevnině, plavba přes Drakeův průliv... Věci z jiného světa, na které normálně nenarážím. Všechno nové a skvělé.

Vybral jsem pár fotek... bohužel jich není pár, ale hodně. Více se mi to zatím vybírat nechce. Takže kdo vydrží změť 200 fotek, může se podivat zde na picasu. Tady je alespoň jedna navíc, ať to není bez obrázků:-)

7 komentářů:

  1. Úžasné fotky a ti tučňáci nemají chybu. A kam máte namířeno nyní? Zdravím Eva M.

    OdpovědětVymazat
  2. Paráda chachare, tak ať se daří, fotky prostě úžasné ;o)
    Vita.

    OdpovědětVymazat
  3. Ta fotka je trochu kýč ne? No, a teď domů, co! Ne? Fajne a pěkne.

    OdpovědětVymazat
  4. Super! To je nejaka kolaz, ne :-)? Vypada to fakt kycovite, ale krasne! Ji.

    OdpovědětVymazat
  5. jen 200 fotek???:-):-)dalo by se vydržet i více:-)nádherné:-)Lenka

    OdpovědětVymazat
  6. ...jdu na sever a jdu na jih....tak kde teď. Níž už to nejde

    OdpovědětVymazat
  7. increible!! immpresionante!! me ha encantado viajar contigo informáticamente por la antártida, gracias a ti he descubierto un mundo muuuy lindo que jamás creí conocer...espero pronto vivir esos mareos de barco y fotografiar a esos gorditos patosos!! :-)!!. Un besito muy grande David!! y estoy encantada de conocerte!!

    *Pili*

    OdpovědětVymazat